Autor: Violetta Riidas • 9. aprill 2014
Ainult tellijatele

Teadlikus ateroskleroosi ravivõimalustest on madal

3. ja 4. aprillil toimus Ida-Tallinna Keskhaiglas rahvusvaheline konverents „Endovascular Treatment Workshop of Critical Limb Ischaemia“ ("Jäsemete verevarustuse kriitiline häirumine ja veresoontesisesed raviprotseduurid"), mis koondas veresoontekirurge üle Baltikumi.

Konverentsil käsitleti uute veresoontesiseste ravimeetodite kasutamist jala verevarustuse kriitilise häirumise korral. Konverentsil esines ettekannetega rahvusvaheliselt tuntud angiograafia spetsialist dr. Torsten Fuss Saksamaalt, kes vahendas Eesti ja Läti veresoontekirurgidele ja radioloogidele arenenud riikide kogemusi ning viis läbi näidisprotseduure patsientidel, kellel kuni viimase ajani ei olnud jala verevarustuse taastamine võimalik.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708