Autor: Violetta Riidas • 10. aprill 2014
Ainult tellijatele

Muudetakse parkimishindu PERHi parklas

Alates 1. aprillist 2014 muutuvad parkimise hinnad Regionaalhaigla Mustamäe korpuse juures kliendiparklas. Parkimistasu hakatakse arvestama 30 minuti kaupa, arvestusega 50 senti iga algav pooltund.

Regionaalhaigla turva- ja logistikateenistuse juhataja Andres Haraku sõnul on parkimishinnad Regionaalhaigla parklates püsinud muutumatuna 2009. aastast, kui parkimise tunnihinnaks kehtestati 10 krooni. Pärast euro käibele tulekut on parkimine maksnud 60 senti tunnis. „Viie aastaga on kasvanud parklate hooldusega ning nt ka teekatte remondiga seotud kulud. Sellest johtuvalt tuli meil korrigeerida parkimise tasu,“ selgitas Harak ning lisas, et hinnamuutuse vajadus on seotud ka sooviga muuta parkimistasu arvestust paindlikumaks. „Kui seni arvestasime parkimistasu tunnipõhiselt, siis edaspidi muutub see pooletunni-põhiseks,“ märkis Harak. Uus hind Regionaalhaigla Mustamäe korpuse juures on sama, mis kõrval asuva Lastehaigla parklates.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708