Autor: Violetta Riidas • 10. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muudetakse parkimishindu PERHi parklas

Alates 1. aprillist 2014 muutuvad parkimise hinnad Regionaalhaigla Mustamäe korpuse juures kliendiparklas. Parkimistasu hakatakse arvestama 30 minuti kaupa, arvestusega 50 senti iga algav pooltund.

Regionaalhaigla turva- ja logistikateenistuse juhataja Andres Haraku sõnul on parkimishinnad Regionaalhaigla parklates püsinud muutumatuna 2009. aastast, kui parkimise tunnihinnaks kehtestati 10 krooni. Pärast euro käibele tulekut on parkimine maksnud 60 senti tunnis. „Viie aastaga on kasvanud parklate hooldusega ning nt ka teekatte remondiga seotud kulud. Sellest johtuvalt tuli meil korrigeerida parkimise tasu,“ selgitas Harak ning lisas, et hinnamuutuse vajadus on seotud ka sooviga muuta parkimistasu arvestust paindlikumaks. „Kui seni arvestasime parkimistasu tunnipõhiselt, siis edaspidi muutub see pooletunni-põhiseks,“ märkis Harak. Uus hind Regionaalhaigla Mustamäe korpuse juures on sama, mis kõrval asuva Lastehaigla parklates.

Külastajatel ja patsientidel on võimalik oma sõiduk parkida haigla külgmises parklas. Sõiduki parkimisel palume järgida parkimisalal kehtestatud parkimistingimusi, sh maksta parkimistasu. Parkimisala on tähistatud infotahvlite ja liikluskorraldusvahenditega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099