Ainult tellijatele
Autor: Violetta Riidas • 11. aprill 2014
Ainult tellijatele
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kõrge rasvasisaldusega toit suurendab rinnavähiriski

Hiljutine uuring andis kinnitust teadmisele, et rohkelt küllastatud rasvu söövatel naistel on rinnavähi arengurisk kõrgem. Rasvarohke toit võib suurendada kolme tavalisema rinnavähitüübi tekke tõenäosust, kirjutas ERR Teadusuudised. 

Euroopas läbiviidud suuremahulises uuringus vaadeldi üheteistkümne aasta jooksul kümnest erinevast riigist pärit enam kui 337 000 naise andmeid. Enim rasvarohket toitu söönud naistel leiti seejuures umbes 30 protsenti kõrgem tõenäosus rinnavähi arenguks. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708