Autor: Siret Trull • 22. aprill 2014
Ainult tellijatele

Vastuvõtu numbrid tekitavad vastakaid arvamusi

Ehkki arstitudengite vastuvõttu on otsustatud aasta-aastalt suurendada, on juba praegu näha, et sellest ei piisa. Lisaks väljarände pidurdamisele tuleb tegeleda  õppekvaliteedi säilitamise ja ka õdede nappusega.

Sotsiaalministeeriumi kava näeb ette vastuvõtu järk-järgulist suurendamist aastani 2018, mil vastu võetakse 200 üliõpilast. Eesti Arstide Liit (EAL) ja Eesti Arstiteadusüliõpilaste Selts (EAÜS), kes küll mõistavad arstiõppe suurendamise vajadust, leiavad, et enne üliõpilaste arvu suurendamist tuleks lahendada olulised kitsaskohad praeguses õppekorralduses ning leida toimivad lahendused arstide väljavoolu peatamiseks. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708