Autor: Siret Trull • 28. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soojad ilmad suurendasid EMOsse pöördujate arvu

Möödunud nädala soojade ilmadega suurenes traumadega PERHi EMOsse pöördujate arv.

„Inimesed on liikuvad, teevad sporti ning kahjuks toob see kaasa ka traumasid,“ märkis EMO  juhataja Kristiina Põld. Tavapärasest keskmisest, so 55 patsienti ööpäevas, oli traumadega pöördujate arv suurem esmaspäeval (71), kolmapäeval (60), neljapäeval (62) ja reedel (59).

Möödunud nädala esmaspäevast kuni täna hommikuni pöördus Regionaalhaigla erakorralise meditsiini osakonda (EMO) kokku 1606 patsienti, kellest 270 (16,8 %) vajasid edasist haiglaravi. Kiirabiga haiglasse toodute arv oli 403 ehk 25 % kõigist pöördumistest. Intensiivravisaalis vajas abi 44 patsienti.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099