Autor: Kadi Heinsalu • 28. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Terviseappe on maailmas alla laetud 231 mln korda

Kahtkümmet levinuimat tasuta spordi-, fitnessi- ja terviseäppi on kogu maailmas alla laaditud juba 231 miljonit korda.

Erinevate platvormide kaudu, nagu iTunes, Google play, Windows Marketplace, BlackBerry World jms, on juba praegu saadaval peaaegu 100 000 m-tervise rakendust . Aastaks 2017 on 3,4 miljardil inimesel kogu maailmas olemas nutitelefon ja pooled neist kasutavad m-tervise rakendusi. Kui m-tervise pakutavad võimalused täielikult kasutusele võtta, siis võiks see aastaks 2017 anda ELis tervishoiukulutustelt 99 miljardit eurot kokkuhoidu, ennustatakse Euroopa Komisjoni võimukoridorides

Euroopa Komisjon käivitas aprillis konsultatsiooni m-tervise ehk mobiiltervishoiu teemadel, paludes abi võimaluste leidmiseks, kuidas parandada eurooplaste tervist ja heaolu mobiilseadmete, nagu mobiiltelefonide, tahvelarvutite, patsiendi jälgimise seadmete ja muude traadita seadmete abil.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099