Autor: Siret Trull • 2. mai 2014
Ainult tellijatele

WHO: antibiootikum-resistentsus on jõudmas ohtlikule tasemele

Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) hoiatab esimeses antibiootikumresistentsust käsitleva ülevaateraportis, et maailm on jõudmas antibiootikumide-järgsesse ajastusse ning bakterid on antibiootikumide suhtes resistentsust omandamas kõikjal maailmas. Resistentsuse leviku jälgimine jätab samas aga endiselt tõsiselt soovida, vahendasid ERR teadusuudised.

„Ilma paljude huvipoolte kiire ja koordineeritud tegevuseta on maailm teel antibiootikumide-järgsesse ajastusse, kus mitmed tavalised nakkused ja väiksemad vigastused, mis on kümneid aastaid ravitavad olnud, võivad taas surmavaks osutuda,“ leidis WHO tervisejulgeoleku osakonna asedirektor Keji Fukuda raporti tutvustuses.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708