Autor: Triin Tabur • 6. mai 2014
Ainult tellijatele

Mare Liiger: Soome palganumber tundus uskumatu

Jaanuaris Eestis koondatud kiirabiarst Mare Liiger, kes töötas seni ajutiselt Lapimaal Muonio Terveyskeskuses arstina, asus 5. maist tööle Imatra linnas Soomes. Uus leping on senistest pikem ja vältab esialgu aasta lõpuni.

"Kui ma palganumbrit nägin, siis esialgu tundus, et mu vanad silmad ei näe  hästi ja probleem on komakohaga. Vaatasin uuesti ja ei uskunud oma silmi. Hetkel kui ma allkirja lepingule kirjutasin, meenus mulle, kuidas ma veebruaris alandlikult palusin Tallinna kõrge ametniku kabinetis, et võiksin koolitusi teha 24/7 rohkem kui seitse korda väiksema palga eest.  Vastus oli loomulikult eitav," meenutab kiirabiarst oma blogis.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708