Autor: Kadi Heinsalu • 7. mai 2014
Ainult tellijatele

Apteekide eelnõu: omandi- ja asukoha piirangust loobuti

Parlamendi sotsiaalkomisjon otsustas apteegikorraldust muutvast eelnõust välja jätta palju vaidlusi tekitanud omandipiirangu, mille kohaselt võib apteeki pidada vaid proviisor, ning asukohapiirangu, mille järgi võib ühes hoones tegutseda ainult üks apteek. teatas Postimees.

Sotsiaalkomisjoni esimehe, sotsiaaldemokraat Heljo Pikhofi sõnul on tal eelnõu kohta veel rida mõtteid, kuid pole aega neid menetleda, kuna eelnõuga on kiire. See on saalis II lugemisel järgmisel kolmapäeval ja kolmandal lugemisel neljapäeval. Eeldatavalt neljapäev kl 13 peaks see olema vastu võetud. "Kas president selle ka heaks kiidab, on eraldi teema," lausus Pikhof.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708