Autor: Triin Tabur • 8. mai 2014
Ainult tellijatele

Sotsiaalkomisjon otsustas lahutada ravimite jae- ja hulgimüügi

Riigikogu sotsiaalkomisjon otsustas tänasel istungil apteegikorraldust muutva eelnõu arutelul, et üldapteegi tegevusluba ei või olla ravimite hulgimüügi, tootmise ja tervishoiuteenuste osutamisega tegelevatel ettevõtetel ega nendega valitseva mõju kaudu seotud ettevõtetel.

„Sotsiaalkomisjon otsustas konsensuslikult lahutada ravimite jae- ja hulgimüügi, et tagada suurem ravimite valik, hinnakonkurents ja ravimite parem kättesaadavus patsientidele. Eesmärk on muuta ravimite turg läbipaistvamaks ja vähendada suurte hulgimüüjate mõju apteekides töötavate proviisorite üle,“ ütles sotsiaalkomisjoni esimees Heljo Pikhof.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708