Autor: Triin Tabur • 7. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tasuta soome keele kursus arste ei meelita

Arstidele ja õdedele Soomes töökohti vahendav Meditalo korraldab Paides arstidele tasuta soome keele algkursuse. Ettevõtte Tartu büroo juhataja Merli Rästa Tennisson ütles, et järgmisel teisipäeval algavale kursusele huvilisi on, kuid mitte massiliselt, kirjutas Järva Teataja.

Tennisson kinnitas, et Meditalo korraldab arstidele tasuta soome keele õpet Paides esimest korda. «Praegu toimuvad kursused veel Tallinnas, Tartus ja Rakveres,» täpsustas Tennisson. Paides hakkab keeleõpe toimuma kahel õhtul nädalas.

Tennisson lisas, et enim töökohti on Soomes pakkuda praegu tervisekeskuste ehk Eesti mõistes perearstidele, kuid rohkelt pakkumisi on ka hambaarstidele. «Kuna õdedele meil praegu Soomes tööd pakkuda pole, siis praegu me neile tasuta keeleõpet ei korralda,» täpsustas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099