8. mai 2014
Ainult tellijatele

Haruldaste haiguste keskused võrgustuvad

Mai lõpus jõustuvad rakendusaktid, millega kehtestatakse ühtsed reeglid võrgustikele, mis pakuvad võimalust saada piiriüleselt abi ja tuge haruldaste ja harva esinevate haiguste diagnostika ja ravi puhul. Õigusaktid töötas välja Euroopa Komisjon koostöös liikmesriikidega.

Pärast rakendusaktide jõustumist kuulutab komisjon välja taotlusvooru kõigile raviasutustele ELis võrgustikesse ühinemiseks. Selleks, et võrgustik saaks liikmesriikide nõukogult heakskiidu, peavad nii loodav võrgustik kui ka liituvad haiglad vastama kõigile tingimustele. Eeldatavalt tekivad selliselt haigus(grupi)-põhised pädevuskeskuste võrgustikud. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708