Autor: Triin Tabur • 12. mai 2014
Ainult tellijatele

Riigikontroll leidis küsitavusi hoolekandeteenuse rahastamises

Riigikontroll avaldas auditi, mille kohaselt kulutavad omavalitsused aastas ligikaudu 40 miljonit eurot hooldekoduteenustele, kuid oluliselt enam peaks panustama koduteenuste pakkumisse ning arutelu vajavad mitmed rahastamisega seotud küsimused, vahendas ERR.

Auditis märgitakse, et kui eakas või tema lähedased on praegu sattunud olukorda, kus nad ei suuda teenuse eest ise maksta, on omavalitsus tulnud appi ja teenust osaliselt rahastanud. Kuid vaid 14 protsendil juhtudest, kus omavalitsus tasus kohatasu, oli eelnevalt uuritud perekonna varanduslikku seisu.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708