Autor: Triin Tabur • 13. mai 2014
Ainult tellijatele

Õendusabi regulatsioon on ajale jalgu jäänud

Eilsel õenduspäeval ütles Eesti Õdede Liidu juhatuse liige Gerli Usberg, et kuna praegu on Eestis puudu mitu tuhat õde, on oluline muutuda üha efektiivsemaks ja seejuures võtta endale rohkem vastutust. Juba praegu osutavad õed teenuseid, mis varem nende pädevusse ei kuulunud.

"Eriti meie riigis, just õdede nappuse tingimustes, on see kriitilise tähtsusega küsimus, et õed teeksid seda tööd, milleks nad on õppinud ja millised on nende oskused ja teadmised, mitte niivõrd statistilisi tegevusi, mida ka veel praegu aeg-ajalt ette tuleb," rõhutas Gerli Usberg.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708