Autor: Triin Tabur • 12. mai 2014
Ainult tellijatele

Õdede päev keskendub muutustele õenduses

Täna toimuvad nii Tallinnas kui ka Tartus rahvusvahelisele õdede päevale pühendatud konverentsid, mis keskenduvad muutustele õenduses, alates õdede töö vastutusrikkamaks muutumisest kuni ühiskonna muutunud tervishoiu vajadusteni.

„Õendus on muutunud aastatega üha iseseisvamaks ja õdede töö vastutusrikkamaks, erinevaid õendusabiteenuseid pakkudes saavad õed varasemast oluliselt rohkem inimeste vajadustele vastata. Inimesel on võimalik minna pereõe või eriõe vastuvõtule või saada koduõendusteenust oma kodus, koolides toetavad laste tervist kooliõed, ka kiirabisüsteemis on õdedel eluline roll – need on mõned, kuid ilmekad näited sellest, kuidas õdede panus on tervishoiusüsteemi muutnud patsiendile lähedasemaks, inimeste vajadustega arvestavamaks,“ ütles Eesti Õdede Liidu liige Regina Palatu.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708