Autor: Triin Tabur • 13. mai 2014
Ainult tellijatele

Tamro: omandipiirang on vastuolus ELi õigusnormidega

Eesti suurim välisomanikele kuuluv apteegiketi omanikfirma Tamro kritiseeris teravalt riigikogu sotsiaalkomisjonis välja töötatud plaani keelata ravimi hulgimüüjal omada osalust üldapteegis ja tegi riigikogule ettepaneku eelnõuga kiirustamise asemel võtta aeg maha, et lahtised küsimused põhjalikumalt läbi töötada.

Tamro hinnangul oleks olukorras, kus ükski seni väljapakutud lahendus ei ole piisavalt läbi analüüsitud, riigikogul otstarbekas võtta lisaaega ja kehtestada ajutine üleminekuregulatsioon 1,5 aastaks, et selle jooksul välja töötada pikaajaliselt jätkusuutlik lahendus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708