19. mai 2014
Ainult tellijatele

Millal saab pakutavast hüvest korruptsioon? 

Korruptsiooniks peetakse seda, kui avalikke ülesandeid täitev ametiisik võtab omakasulisi soodustusi. Ehk siis võtab altkäemaksu ja pistist. Kitsamas tähenduses on korruptsioon ametikohast tuleneva võimu ärakasutamine isikliku kasu saamise eesmärgil, laiemas tähenduses aga ametikohaga kaasneva usalduse kuritarvitamine.

Äripäeva ja Lextali hommikuseminaril olid teemaks lubatud ja lubamatu käitumise piirid äritehingutes. Lextali jurist Gretta Oltjer soovitab ettevõtjatel ennetamise abinõuna hoida äritehingud läbipaistvad, juurutada korruptsioonivastast programmi ning kehtestada töötajatel huvide avaldamise kohustus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708