Autor: Violetta Riidas • 20. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arstide hinnangul on olukord Kesk-Aafrika Vabariigis läinud üha halvemaks

Eesti kaitseväe värskeima missiooni asupaigas - Kesk-Aafrika Vabariigis - on vaja rahvusvahelist abi, sealhulgas humanitaarabi.

Suur puudus on meedikutest ja ravimitest, sest riigis on üks kohalik arst enam kui paarikümne tuhande elaniku kohta. Rahvusvahelisel organisatsioonil Piirideta Arstid on üle kogu Kesk-Aafrika vabariigi 15 piirkonda, kus pakutakse elanikele arstiabi.

Kesk-Aafrika Vabariigi ajutine president on nõrk ja loonud valitsusaparaadi vaid enda inimestest, kes ei ole kõige pädevamad ja ei suuda inimeste igapäevastest probleemidest aru saada, vahendas ERR Uudised saadet "Aktuaalne kaamera". 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099