Autor: Violetta Riidas • 21. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus trend? Tagumik Türgist, rinnad Poolast!

Mis rannapuhkus? Järjest rohkem inimesi kasutab puhkust hoopis mõnes välisriigis oma välimuse kohendamiseks, kirjutas Õhtuleht. 

Kui loed pikisilmi päevi puhkuseni, et rannaliival lebada ja soojas merevees supelda, pole sa ilmselt kuigi trenditeadlik. Nimelt näitab uus uuring, et inimesed kasutavad puhkuseaega hoopis iluoperatsioonide tegemiseks, kirjutab Daily Mail. Vähemalt on ranna- ja igasugused muud puhkusevormid enda jaoks unustanud britid.

Nimelt on viimase kahe aasta jooksul kahekordistunud nende brittide arv, kes suunduvad välisriiki, mitte sealset kultuuri või puhkusevõimalusi nautima, vaid hoopis sealsete odavate iluoperatsioonide pärast. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099