Autor: Violetta Riidas • 23. mai 2014
Ainult tellijatele

Bakler: voodikohtadele järjekorda pole

Aasta tagasi kolisid kõik Ida-Viru keskhaigla aktiivraviosakonnad (sealhulgas EMO), mis olid pikka aega olnud Järve linnaosas, Ahtme vast valminud ravikorpusesse. Kuidas see töötab praegu ja mis toimub vanas korpuses? Nendele ja teistele küsimustele palus Põhja-Rannik vastata haigla juhatuse esimehel Tarmo Bakleril. 

Kõige olulisem on see, et uues korpuses on nii patsientidele kui ka haigla töötajatele loodud vanas hoones olnuga võrreldes hoopis teine keskkond, mis vastab nüüdisaja nõuetele. Kolimisele järgnenud aja jooksul ei ole esinenud suuremaid ootamatusi, mis oleksid meile või patsientidele raskusi tekitanud. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708