Autor: Siret Trull • 6. juuni 2014
Ainult tellijatele

Kampaaniaga koguti ligi 68 000 eurot ITK-le kõnniabiseadme ostuks

Tänavu aprillis esimest korda toimunud veteranide heategevuskampaania “Anname au!” kogus 67 967 eurot Ida-Tallinna Keskhaigla taastusravikliinikule vigastatud veteranidele vajaliku kõnniabiseadme ostuks. Kampaania üle ootuste hea tulemus võimaldab kliinikul soetada ka teisi taastusraviseadmeid, mis on abiks kõigile kliiniku patsientidele.

“Kampaania suurepärane õnnestumine näitab, et meie inimestele on oluline veteranide toetamine ja ka nende inimeste aitamine, kes vajavad erilist hoolt. Täname veelkord kõiki, kes kaasa lõid ja toetuse tegid,” ütles kampaania eestvedaja Eesti Vigastatud Võitlejate Ühingu juhatuse esimees Gustav Kutsar.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708