Autor: Violetta Riidas • 11. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arsti anonüümne sarjamine jõudis kohtusse

Üks Saksamaal tegutsev raviarst läks hinnangutega tegeleva portaali vastu kohtusse, et selgitada nende keskkonnas arvustuse avaldanud autori nimi, kirjutas Tarbija24. 

Anonüümsed hindamisportaalid võivad internetikasutajatele olla suureks abiks, kuid samas kahjustada ka teise osapoole mainet, kirjutab Deutsche Welle.

Hotellid, restoranid, arstid - põhimõtteliselt polegi valdkonda, milles tegutsevate inimeste või teenuste kohta ei leiaks internetist arvustusi. Ülevaateid ja hinnanguid sisaldavad veebikeskkonnad nagu Yelp ja Trip Advisor pakuvad oma kasutajatele võimalust teha anonüümseid postitusi. Nii positiivsed kui negatiivsed arvustused peaksid aitama teistel kasutajatel valida oma järgmine puhkusesihtkoht või leida parim hambaarst oma kodulinnas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099