Autor: Violetta Riidas • 11. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enamik arstitudengeid jääb siiski Eestisse

Paljud meditsiinitudengid on mõelnud piiri taha elama minekust, kirjutas Õhtuleht.

"Kahe rühma kahekümnest noorest tahab jäädavalt välismaale minna ainult üks, teine on kahevahel. Eks see äraminek ole kohati lihtsalt moodne väljend," kommenteerib õendust õppiv Liili Saar äsjast uuringut, mille kohaselt ligi neljandik meditsiinitudengitest on valmis jäädavalt välismaale tööle asuma. 

Arstiteaduskonna üliõpilaskogu esimehe Kristjan Martin Kasterpalu hinnangul ei lähe nõnda paljud arstiks õppinud välismaale, kui seda uuringu tulemused näitavad. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099