Autor: Violetta Riidas • 11. juuni 2014
Ainult tellijatele

Haigekassa nõukogu tutvus partnerite valikukonkursiga

Eile toimunud koosolekul tutvustas haigekassa juhatus nõukogule eriarsti- ning õendusabi valikukonkursi tulemusi. Samuti tutvustati nõukogule haigekassa tegevusi ravikvaliteedi mõõtmise ja monitoorimise arendamisel.

Nõukogule tutvustati haigekassa ja Tartu Ülikooli arstiteaduskonna koostöös loodud ravikvaliteedi indikaatorite nõukoja tegevust. Nõukoja töö eesmärgiks on Eestis osutatavate tervishoiuteenuste ravikvaliteedi järjepidev parendamine. Selleks töötatakse klinitsistide juhtimisel välja süsteem ravikvaliteedi jälgimiseks. Muuhulgas on nõukoja ülesandeks valida erialaühenduste poolt pakutud kvaliteediindikaatorite hulgast need, mida peaks rakendama üleriigiliselt ja anda soovitusi raviasutustele oma ravitegevuse analüüsiks.  

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708