Autor: Violetta Riidas • 11. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigekassa nõukogu tutvus partnerite valikukonkursiga

Eile toimunud koosolekul tutvustas haigekassa juhatus nõukogule eriarsti- ning õendusabi valikukonkursi tulemusi. Samuti tutvustati nõukogule haigekassa tegevusi ravikvaliteedi mõõtmise ja monitoorimise arendamisel.

Nõukogule tutvustati haigekassa ja Tartu Ülikooli arstiteaduskonna koostöös loodud ravikvaliteedi indikaatorite nõukoja tegevust. Nõukoja töö eesmärgiks on Eestis osutatavate tervishoiuteenuste ravikvaliteedi järjepidev parendamine. Selleks töötatakse klinitsistide juhtimisel välja süsteem ravikvaliteedi jälgimiseks. Muuhulgas on nõukoja ülesandeks valida erialaühenduste poolt pakutud kvaliteediindikaatorite hulgast need, mida peaks rakendama üleriigiliselt ja anda soovitusi raviasutustele oma ravitegevuse analüüsiks.  

Haigekassa juhatus tutvustas nõukogule õendusabi lepingupartnerite valiku tulemusi ning andis ülevaate 1. aprillil sõlmitud eriarstiabi valikupartnerite lepingute täitmisest.  

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708