21. juuli 2014
Ainult tellijatele

Kiirabitüli sai riigikohtus lahendi

Pikalt kestnud kohtuvaidlus selle üle, kas Ida-Virumaal kiirabiteenuse osutamise konkursi tulemused on õiguspärased, sai lõpu sellega, et riigikohus ei võtnud SA Ida-Virumaa Kiirabi apellatsioonkaebust menetlusse, kirjutas Põhjarannik.

Varem on halduskohus tunnistanud, et Karell Kiirabi võit on seaduspärane, ning sama meelt oli ka ringkonnakohus. Seni kui kohtuvaidlus kestis, jätkas teenuse osutamist esmase õiguskaitse rakendumisel SA Ida-Virumaa Kiirabi. 23. septembrist leping lõpeb ning tervisekaitseamet sõlmib uue.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708