25. august 2014
Ainult tellijatele

Ida-Virumaa Kiirabi plaanib vaidlustada Karelli litsentsi

Urmas Sõõrumaa suurosalusega Karell Kiirabi võib pärast poolteist aastat kestnud kohtuskäiku alustada tegevust Ida-Virumaal, kuid senine teenusepakkuja plaanib vaidlusega jätkata. SA Ida-Virumaa Kiirabi valmistab ette dokumente, et vaidlustada Karell Kiirabi litsents, kirjutas Äripäev.

SA Ida-Virumaa Kiirabi juhatuse liige Arnold Persidski ütles, et terviseamet andis Karell Kiirabile litsentsi ilma, et oleks kontrollinud nende aparatuuri ja ruume. Tema sõnul väljastas amet litsentsi ennatlikult, tingimusega, et 23. septembriks on Karellil nõuded täidetud. “Kuu aja pärast peab teenuseosutaja osutama teenust, aga tal ei ole brigaadi ega masinaid. Terviseamet riskib tugevasti,” ütles Persidski. Persidski sõnul on Ida-Virumaa Kiirabil masinad, seadmed ja litsents olemas, mistõttu on kummaline, et terviseamet lepingut hoopis nendega ei pikendanud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708