Autor: Triin Tabur • 15. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tervisejuhi eriala paelub kõrgkooli pürgijaid 

Tänavu võeti Tallinna Ülikooli Haapsalu kolledžis õppureid neljale erialale – tervisejuhi, liiklusohutuse, käsitöötehnoloogiate ja disaini ning rakendusinformaatika erialale. Neist populaarseim on tervisejuhi eriala, vahendas Lääne Elu.

Kõrgkooli astumise internetikeskkonna SAIS andmeil kandideeris tsükliõppena õpetatavale tervisejuhi erialale 61 inimest, kellest lävendi ületas 40 ning vastu võeti 20 paremat. Õppima tulekust loobunud ei ole keegi.

Kolledži direktori Triin Laasi sõnul on eriala populaarsuse taga, et õppekava on läbi teinud uuenduskuuri ja spetsialiseerunud toitumisnõustamisele, mida sai Eestis varem õppida vaid täienduskursustel. Eesti kõrgkoolidest on toitumisnõustamist võimalik õppida vaid Haapsalus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099