Autor: Siret Trull • 29. august 2014
Ainult tellijatele

Teadmised füsioterapeudi tööst on kasvanud 

Tartu Tervishoiu Kõrgkooli uute tudengite vastuvõtul osutus tänavu populaarseimaks füsioterapeudi õppekava, kus kandideerib ühele õppekohale 19,8 huvilist. Miks füsioteraapia on nii populaarne, küsivad Tartu Tervishoiu Kõrgkooli rektor Anneli Kannus ja Tartu Tervishoiu Kõrgkooli füsioterapeudi õppekava lektor - õppekava juht Anna Liisa Tamm.

Tegelikult võiks samamoodi küsida - miks muutub järjest populaarsemaks tervisesport või tervislikud eluviisid? Füsioteraapia oli aastaid tagasi pigem alahinnatud valdkond, kuna tähendas eelkõige elektriravi ja 10 korda ravimassaazi. Täna on see hoopis teissugune maailm. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708