Autor: Triin Tabur • 11. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestisse saabub veel sel aastal ravile 15 Ukraina sõdurit

Eesti otsustas vastata Ukraina palvele võtta ravile või taastusravile Ida-Ukrainas sõdinud sõdureid. Kaitseministeerium teatas, et Eesti kavatseb veel sel aastal võtta Seli tervisekeskusesse taastusravile 15 lahingutes vigastada saanud Ukraina sõdurit, kirjutas Raplamaa Sõnumid.

Järgmisel aastal kasvab nende arv veelgi. 2015. aastal suudab Seli vastu võtta kuni 70 taastusravi vajajat Ukrainast. Kaitseministeeriumi pressiesindaja Artur Jugaste ütles, et üks taastusravi periood ühele vigastatule kestab 12 päeva. Ta lisas, et 15 vigastatu ravi, ülalpidamise ja transpordikulud on suurusjärgus kuni 20 000 eurot ja need kannab Eesti kaitseministeerium.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099