Autor: Triin Tabur • 11. september 2014
Ainult tellijatele

Haiglate liidu aastakonverents keskendub tervishoiu jätkusuutlikkusele

Läänemaal Roostal algas täna Haiglate Liidu  aastakonverents „Tervishoiu tervis,“ kus erialaliitude ja ametkondade juhid ning kõrgkoolide esindajad arutavad Eesti tervishoiu hetke olulisimate küsimuste ja strateegiliste arengute üle.

„Meie tervishoiusüsteem on Euroopas üks tõhusamaid, iga kulutatud euro eest saab patsient rohkem tervishoiuteenust kui paljudes teistes riikide,“ ütles Eesti Haiglate Liidu juhatuse esimees Urmas Sule. „Samas on igas väga efektiivses süsteemis alati pinged, mida tahame alanud konverentsil  teadvustada ja otsida lahendusi, mis oleksid ka pikas perspektiivis jätkusuutlikud.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708