Autor: Triin Tabur • 11. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haiglate liidu aastakonverents keskendub tervishoiu jätkusuutlikkusele

Läänemaal Roostal algas täna Haiglate Liidu  aastakonverents „Tervishoiu tervis,“ kus erialaliitude ja ametkondade juhid ning kõrgkoolide esindajad arutavad Eesti tervishoiu hetke olulisimate küsimuste ja strateegiliste arengute üle.

„Meie tervishoiusüsteem on Euroopas üks tõhusamaid, iga kulutatud euro eest saab patsient rohkem tervishoiuteenust kui paljudes teistes riikide,“ ütles Eesti Haiglate Liidu juhatuse esimees Urmas Sule. „Samas on igas väga efektiivses süsteemis alati pinged, mida tahame alanud konverentsil  teadvustada ja otsida lahendusi, mis oleksid ka pikas perspektiivis jätkusuutlikud.“

Konverentsil tutvustavad haiglate esindajad kvaliteedijuhtimise praktikaid ja kogemusi ning saavad ülevaate e-tervise ning haiglate infosüsteemi arengutest. Lähiaja küsimustest arutavad haiglate, erialaliitude ja ametkondade juhid Haigekassa rahalisi võimalusi nii tervishoiutöötajate palkade kui tervishoiuteenuste rahastamisel ning arstide ja õdede viimase kursuse praktika küsimusi.  Sõja-aja tervishoiusüsteemi tutvustab kaitseministeeriumi esindaja.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708