Autor: Siret Trull • 29. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ajateenistusse tulevate noormeeste tervis ei pea koormusele vastu

Kaitseressursside ameti kutsel asub oma ajateenistust täitma üle 1100 noormehe. See on tänavu kolmas teenistusse kutsumine. Kutsealuste tervis, mis peegeldab rahva tervise üldist taset, jätab aga kohati soovida.

Kaitseressursside ameti peadirektor Margus Pae rääkis "Vikerhommikule", et eelmine teenistusse kutsumine sujub hästi – üldjuhul piisab ühe kutse saatmisest, kuid on ka neid, kellega tuleb rohkem tööd teha ja saata mitu kutset, vahendasid ERR uudised. "Tulemused on päris head ja võib rahule jääda," ütles Pae.

Pae märkis aga seda, et noormeeste tervis ei ole siiski väga kiita, mis tuleb välja teenistusse kutsutute arstlikus kontrollis. "Ega ta ei saagi olla parem või halvem kui meie rahva tervis," nentis Pae.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099