Autor: Siret Trull • 3. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Kataraktide lõikuste arv ITKs on kahekordistunud

Viimase kümne aasta jooksul on nõudlus päevakirurgia järele drastiliselt tõusnud. Kui 2004. aastal teostati Ida-Tallinna Keskhaigla silmakliinikus 3185 kaeoperatsiooni, siis sel aastal on haigekassa poolt mahuks juba 6148, mis tähendab, et viimase 10 aastaga on kataraktide lõikuste arv kahekordistunud, teatas haigla.

„Silmakirurgia areng katarakti operatsioonide osas on olnud viimastel aastatel muljetavaldav ning on hea tõdeda, et tehnoloogiline pool ja silmakirurgide võimekus võimaldavad varasemast enam viia läbi vajalikke lõikusi just päevaravi raames. Patsientidele tähendab see kiiremat taastumist ning võimalust naasta juba samal õhtul igapäevategemiste juurde,“ märkis keskhaigla silmakliiniku juhataja Artur Klett.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708