Autor: Siret Trull • 4. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaal on puudus füsioterapeutidest

Kuressaare Perekodu on füsioterapeuti otsinud kevadest saadik, kuid seni pole töölepakkujad endast teada andnud. Sama probleemi ees seisab ka Kallemäe kool, kus sel aastal tuleb hakkama saada koosseisulise füsioterapeudita. Uut taastusravi spetsialisti otsib ka Kuressaare haigla.

Kuressaare Perekodu juhataja Janne Tamm ütles Saarte Häälele, et pikaajalist töökogemust nad oma füsioterapeudilt ei ootagi. Küll on aga vajalik erialane kõrgharidus ja soov töötada lastega. Tamm lisas, et loomulikult on oodatud ka kogenud füsioterapeut, kuid see pole tööle võtmise eeldus.

“Kogemuse saab meilt väga hea,” rääkis Tamm, viidates, et Perekodus on esindatud kõik need lapsed ja probleemid, keda ja mida füsioterapeutidele teoorias on õpetatud. Lisaks on Perekodu füsioterapeudil võimalik end koolitustel täiendada. Tamme sõnul on senistelt füsioterapeutidelt ja praktikantidelt saadud positiivset tagasisidet.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099