Autor: Siret Trull • 4. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Saaremaal on puudus füsioterapeutidest

Kuressaare Perekodu on füsioterapeuti otsinud kevadest saadik, kuid seni pole töölepakkujad endast teada andnud. Sama probleemi ees seisab ka Kallemäe kool, kus sel aastal tuleb hakkama saada koosseisulise füsioterapeudita. Uut taastusravi spetsialisti otsib ka Kuressaare haigla.

Kuressaare Perekodu juhataja Janne Tamm ütles Saarte Häälele, et pikaajalist töökogemust nad oma füsioterapeudilt ei ootagi. Küll on aga vajalik erialane kõrgharidus ja soov töötada lastega. Tamm lisas, et loomulikult on oodatud ka kogenud füsioterapeut, kuid see pole tööle võtmise eeldus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708