Autor: Siret Trull • 6. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Ministeeriumidel puudub üksmeel õdede praktika rahastamisel

Õdede õppe praktika rahastamise küsimuses ei ole kümne aasta jooksul suudetud üksmeelt leida. Nüüd on see muutunud juba kogu tervishoiusüsteemi jätkusuutlikkuse küsimuseks, kirjutavad Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli rektor Ülle Ernits ja Tartu Tervishoiu Kõrgkooli rektor Anneli Kannus.

Neljapäeval, 2.oktoobril toimus sotsiaalministeeriumis järjekordne koosolek õdede õppe praktika teemal, kuhu olid kutsutud haigekassa, rahandus-, hardus- ja teadusministeeriumi esindajad ning tervishoiu kõrgkoolide rektorid. Samal teemal on eelnevalt kohtunud nii ministeeriumite ametnikud kui ka minister Ossinovski ja minister Kruuse, kes omakorda pöördus kirjalikult ka rahandusministri poole lisarahastuse saamiseks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708