Autor: Siret Trull • 7. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Kruuse: puuetega inimesed vajavad individuaalset juhtumikorraldust 

Tervise- ja tööminister Urmas Kruuse kohtus eile Rakveres Lääne-Viru Puuetega Inimeste Koja liikmetega ja täna Pärnus sealse Puuetega Inimeste Koja liikmetega, et arutada, kuidas töövõimereformi tulemusena on vähenenud töövõimega inimestel lihtsam tööturule tagasi saada.

"Töövõimereform puudutab ligi 100 000 vähendatud töövõimega inimest. Mitmed hiljutised puuetega inimeste organisatsioonide esindajate väljaütlemised on mulle teravalt selgeks teinud, et meie töö suve jooksul põhjalikult täiendatud töövõimereformi plusside lahtiseletamisel ei ole olnud piisavalt veenev ega intensiivne. Oleme seetõttu viimastel nädalatel võtnud ette otsekohtumised maakondlike organisatsioonide ja nende liikmetega, et info vähene liikumine erimeelsuste asjatuks tekkeks põhjust ei annaks," ütles Kruuse.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708