Autor: Siret Trull • 7. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Nädalavahetusel töötaja peab haiguslehe pärast kiirabisse minema 

Kui vahetustega töötav inimene peaks laupäevale või pühapäevale langeval tööajal haigeks jääma, tuleb tal sammud seada haigla valvetuppa või kutsuda koju kiirabi. Ka siis, kui teda vaevab kergemat sorti tervisehäda. Vastasel korral võib ta jääda haigusleheta, kirjutab Delfi.

„Kahjuks ei saa haiguslehte tagantjärele anda ja kui haigestute nädalavahetusel, mis teie jaoks on tööpäev, peate pöörduma erakorralise meditsiini osakonda või kutsuma kiirabi koju. Nende antud dokumendi esitamisel saan väljastada haiguslehe tagantjärele.” Niisuguse vastuse sai hiljuti oma perearstilt müüjana töötav Maiu (täisnime rääkija palvel ei avaldata – toim), kes jäi haigeks reede hilisõhtul.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708