Autor: Siret Trull • 7. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nädalavahetusel töötaja peab haiguslehe pärast kiirabisse minema 

Kui vahetustega töötav inimene peaks laupäevale või pühapäevale langeval tööajal haigeks jääma, tuleb tal sammud seada haigla valvetuppa või kutsuda koju kiirabi. Ka siis, kui teda vaevab kergemat sorti tervisehäda. Vastasel korral võib ta jääda haigusleheta, kirjutab Delfi.

„Kahjuks ei saa haiguslehte tagantjärele anda ja kui haigestute nädalavahetusel, mis teie jaoks on tööpäev, peate pöörduma erakorralise meditsiini osakonda või kutsuma kiirabi koju. Nende antud dokumendi esitamisel saan väljastada haiguslehe tagantjärele.” Niisuguse vastuse sai hiljuti oma perearstilt müüjana töötav Maiu (täisnime rääkija palvel ei avaldata – toim), kes jäi haigeks reede hilisõhtul.

Loe edasi Delfist

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708