Autor: Siret Trull • 9. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Suhted muutuvad läbipaistvamaks

Ravimitootjate Euroopa katusorganisatsioon EFPIA avalikustamiskoodeksi järgi peavad kõik Euroopas tegutsevad ravimifirmad alates aastast 2016 avalikustama tervishoiutöötajatele, apteekritele ja tervishoiuorganisatsioonidele kas otseselt või kaudselt makstavad tasud. Tegemist on üsna pikalt ette planeeritud tegevusega, kirjutab MTÜ Ravimitootjate Liidu juht Riho Tapfer. 

Kuna meditsiinitöötajad on patsientidele raviprotsessis esimene kokkupuutepunkt, on neil hulk väärtuslikke ekspertteadmisi, ilma milleta ei ole ravimiarendus võimalik. See on ka üks põhjus, miks arstide roll ravimitööstuse nõustamisel on nii oluline. Meditsiinitöötajate kogemuste põhjal saab tagasisidet, kuidas patsientide hoolduse ja ravivõimalusi tõhustada ja parandada ravitulemusi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708