Autor: Siret Trull • 9. oktoober 2014
Ainult tellijatele

TÜ arstiteaduskonna aastapäeval räägitakse tervishoiuteenuste kvaliteedist

9. ja 10. oktoobril tähistab TÜ arstiteaduskond 382. aastapäeva. Esimesel päeval toimuval teaduskonverentsil peab akadeemilise loengu peptilise haavandi verejooksu kirurgiast professor Ants Peetsalu. Teisel päeval toimuval konverentsil lahatakse üheskoos haigekassaga tervishoiuteenuste kvaliteedi küsimusi.

„Arstiteaduskond on üks vähestest Tartu ülikoolis, mis tähistab oma aastapäeva eraldi teaduskonverentsiga,“ sõnas arstiteaduskonna dekaan Joel Starkopf. Starkopf viitas, et õppejõudude, teadlaste ja üliõpilaste avaldatud teesid ajakirja „Eesti Arst“ on traditsiooniliselt arvukad, kõrgetasemelised ning näitavad aktiivset tegevust mitmetes meditsiini teadussuundades.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708