Autor: Triin Tabur • 14. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mart Ustav on üks kahest Teaduste Akadeemia presidendi kandidaadist

Eesti Teaduste Akadeemia presidendi kandidaadid Mart Ustav ja Tarmo Soomere on oma väljaütlemistes sarnased ning võib eeldada, et väärika akadeemia presidendi selgitab küllaltki võrdne rebimine, leiab Tartu Ülikooli professor, füüsik Martti Raidal Postimehes.

Raidal, kes sai akadeemia liikmeks 2011. aastal, usub, et hääletustulemused saavad küllaltki võrdsed olema. «Minu arvates on mõlemad kandidaadid väga sarnased,» ütles Raidal.

«Mõne koha pealt on nad ka erinevad. Mart Ustavil on tõenäoliselt rohkem organiseerimiskogemust – on olnud tehnoloogiainstituudi juures ja praegu teeb akadeemias Süvauuringute Instituuti – tema on võib-olla juhina kogenum. Aga põhimõtteliselt räägivad nad väga sarnast juttu,» rääkis Raidal.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708