Autor: Triin Tabur • 16. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Obama lubas USA jõulisemat reaktsiooni Ebola-epideemia ohule

USA president Barack Obama lubas eile Ühendriikidelt senisest agressiivsemat vastust Ebola-epideemia ohule, vahendas Postimees.

Obama toonitas Valges Majas tähtsamate ametiisikutega peetud kriisikohtumise järel seda, kui oluline on aidata Aafrika riikidel saada viiruse levik kontrolli alla. Ühendriikide president nimetas abi Lääne-Aafrikale investeeringut USA enda avalikku tervishoidu.

«Kui me ei reageeri rahvusvahelisel tasandil efektiivselt ...võivad meid tabada probleemid,» ütles Obama hiljem USA televisioonis edastatud kommentaaris.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708