Autor: Triin Tabur • 20. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Õiguskantsler perearstipraksiste omandipiirangus vastuolusid ei leidnud

Õiguskantsler Indrek Teder ütleb oma täna saadetud vastuses Eesti Apteekrite Liidu esinaisele Ülle Rebasele muu hulgas, et kui perearstipraksistel puuduks omandipiirang ning eriarstiabi osutajad (aga ka ravimite või meditsiiniseadmete tootjad või edasimüüjad) saaksid perearstipraksiseid omandada, võiks sellega kaasnev surve kallutada perearsti tegema tema kutsealases tegevuses mööndusi patsiendi parimate huvide arvel.

Ülle Rebane saatis õiguskanstlerile varasemalt avalduse, milles palus jagada lisaselgitusi riigikogu sotsiaalkomisjonile selle aasta 9. aprillil avaldatud arvamuse kohta seaduseelnõu 615 SE suhtes, millega oli mh kavandatud apteekidele omandipiirangu kehtestamist.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708