Autor: Triin Tabur • 20. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Ungari teadlased: sünniaeg mõjutab inimese meelelaadi

Inimese sünniaeg võib mõjutada tema iseloomu, väidab Xenia Gonda kolleegidega Budapesti Semmelweisi ülikoolist. Teadlased on analüüsinud enam kui 400 inimese sünniaegu ja isiksuse tüüpe ning tegid tulemustest 19. oktoobril ettekande Berliinis Euroopa psühhofarmakoloogia kolledži kongressil, kirjutab ERRi teadusportaal.

Uuringust selgus muu hulgas, et rõõmsameelsuse ja kurvameelsuse kiirele vaheldumisele on suvel sündinud inimesed märgatavalt altimad kui talvel sündinud. Teiseks, kevadel ja suvel sündinutel on teistega võrreldes suurem kalduvus näha asju positiivsetes toonides.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708