Autor: Kadi Heinsalu • 3. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

USAs õppivat Tiiki asendab Vormsil kolleeg Tallinnast

Vormsi saarel perearstina töötanud ja sügisel pooleks aastaks USAsse San Diegosse stiupediumiga täiendama siirdunud Madis Tiiki asendab saare peal Pirita-Kose perearstikeskuse perearst Kaia Varblane.

Kaia Varblane on ametis 18. septembrist, teatas terviseameti peremeditsiini üksuse juht Pille Saar. Samuti töötab Vormsis igapäevaselt kaks õde, Ada Ojassar ja Adda Voitk.

"Kaia Varblasel on nagu Madis Tiigilgi kindlad ajad, mil ta saarel viibib. Muudel aegadel konsulteerib ta õdesid telefoni, skaibi või e-kirjade kaudu," selgitas OÜ Terviseagentuur tegevjuht Nele Lõhmus. Terviseagentuur OÜ on üldarstiabi ja koolitervishoiuteenust pakkuv Tiigile kuuluv eraettevõte, kellel on olemas ka üldarstiabi tegevusluba.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708