Autor: Violetta Riidas • 7. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimase minuti meeleheitlik hüpe

Harjumaa suurim hooldusraviprojekt Keilas on kaua hinge vaakunud. Kuigi esimeste tähtaegade järgi pidanuks seal ammugi töö käima, jättis hoone veel eelmise nädala algul mahajäetud maja mulje ja silt maja seinalt, et 2015 II kvartal peaks siin olema korralik hooldushaigla, näis selle taustal naljana.

Kannatliku meelega riigiametnike, investorite ja omanike rõõmuks sai projekt möödunud nädalal päris viimasel hetkel ikkagi hoo sisse. Nüüd tuleb loota, et töödega projekti abikõlblikkusperioodi lõpuks ka valmis saadakse.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099