Autor: Siret Trull • 21. november 2014
Ainult tellijatele

Ravimitootjate liidu stipendiaat aitab selgitada abiainete kasutamist vastsündinutel

Juba neljandat korda annab ravimitootjate liit välja 1000 euro suuruse stipendiumi, mille eesmärk on toetada ja tunnustada Tartu ülikooli arstiteaduskonnas tehtavat terviseedenduslikku ja ravimitealast teadus- ja uurimistööd.

Tänavu otsustas 3-liikmeline stipendiumikomisjon, kuhu kuuluvad Tartu ülikooli kliinilise farmakoloogia õppetooli dotsent Anti Kalda, GSK teadusnõunik dr Rein Sikut ja ravimitootjate liidu juhataja Riho Tapfer anda stipendium arstiteaduskonna doktorandile Georgi Nellisele töö eest, milles võrreldi kahte erinevat uuringut vastsündinute puhul kasutatavate ravimite uurimisel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708