Autor: Triin Tabur • 28. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

III kvartalis üle 300 voodikoha haiglates rohkem kui mullu samal ajal

Selle aasta kolmanda kvartali lõpus töötas Eestis 59 haiglat, mis on kahe võrra vähem kui eelmises kvartalis. Statsionaarse tervishoiuteenuse osutamise lõpetas kolm õendushaiglat ning tööd taasalustas üks kohalik haigla, teavitas Tervise Arengu Instituut.

Septembri lõpu seisuga oli Eesti haiglates kasutusel 7387 ravivoodit, mida on üle 300 võrra rohkem kui aasta varem.

Kasutusel olevate ravivoodite koguarvust moodustasid õendusabi (endise nimetusega hooldusravi) voodid 27%, aktiivravivoodid 61%, 2% tuberkuloosi ja 10% psühhiaatriliste haiguste raviks mõeldud voodid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099