Autor: Violetta Riidas • 11. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teave riikliku müügiloaga ravimite võimalike kõrvaltoimete kohta nüüd veebilehel

www.adrreports.eu

Euroopa Ravimiamet (EMA) on täiendanud ravimite võimalike kõrvaltoimete  veebilehte http://www.adrreports.eu/ ning lisanud sinna info 1700 toimeaine kohta, mida sisaldavatel ravimitel on ühes või mitmes Euroopa Liidu liikmesriigis riiklikult väljastatud müügiluba.

2012. aastal avalikustatud veebileht sisaldas siiani infot tsentraalse müügiloaga ravimite võimalike kõrvaltoimete kohta. Veebilehe laiendus võimaldab nüüd leida infot ka riiklike müügilubadega ravimite kohta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708