Autorid: Siret Trull, Triin Tabur • 16. märts 2015
Ainult tellijatele

Tagasi tervishoidu kutsutakse tänavu õdesid

Uuenenud PERH C-korpus
Autor: Raul Mee

Neli aastat tagasi TÜ arstiteaduskonna ja sotsiaalministeeriumi koostööst  alguse saanud täiendõppeprogrammiga "Tagasi tervishoidu", millega  seni on kliinilisele tööle tagasi püütud tuua peamiselt arste, jätkatakse tänavu õdede suunal.

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool rektori Ülle Ernitsa sõnul on nad olnud stardipositsioonis  ja valmis alustama "Tagasi tervishoidu" programmiga juba 2014. aasta sügisest. "Oleme koostanud eelarve ja hoidnud inimressurssi, et oleks võimalik operatiivselt reageerida," märkis Ernits. Ta lisas, et  iseenesest ei ole projektis osalemine kohustuslik kõrgkoolidele, kuid ta teab, et ka Tartu Tervishoiu Kõrgkool on valmis koolitusi korraldama.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708