Ainult tellijatele
15. juuni 2015
Ainult tellijatele
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suhkruhaige vajab ka haiglas täisväärtuslikku toitu

Autor: Raul Mee

Ravitoitlustamine on kindel toitlustamisviis, mis peab tagama haigestunud organi või organsüsteemi taastumise. Tasakaalustatud toitumine ja kompleksne ravi aitavad aeglustada tüsistuste tekkimist. Diabeedi puhul tuleb tähelepanu pöörata patsiendi õigele toitumisele juba haiglas viibimise ajal, rääkis Tartu Ülikooli Kliinikumi dieediarst Liidia Kiisk Põhja-Eesti Regionaalhaigla sisehaiguste kliiniku konverentsil.

Adekvaatne dieetravi peab tagama organismi patoloogiliste ja füsioloogiliste protsesside tasakaalustamiseks optimaalse ööpäevase toiduenergia ja toitainete saamise, aga ka tasakaalustatud vee- ja soolade vajaduse.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708