14. juuli 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aju saab treenida tervislikku toitu eelistama

Foto: ITK
Ida-Tallinna Keskhaigla dietoloog Henri Ruul annab ülevaate sellest, kuidas treenida aju nii, et ennast tervislikuma toiduga premeeritakse. Lisaks on toodud ka paar soovitust, kuidas suvel magusaga mitte liiale minna.

Suvi ja jäätis käivad tihti käsikäes. Peale külma jäätist rannas leitakse kõhus ruumi ka teise või isegi kolmanda jaoks. Halb asi selle juures on aga see, et toitainevaene toit, mis on sageli kaloririkas, vähendab isu tervislikuma ja toitainerikkama toidu järele ning võib põhjustada soovimatut kaalutõusu. Sageli põhjendatakse kiusatusele järeleandmist ka tahtejõu puudusega. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099