14. juuli 2015
Ainult tellijatele

Aju saab treenida tervislikku toitu eelistama

Autor: ITK

Ida-Tallinna Keskhaigla dietoloog Henri Ruul annab ülevaate sellest, kuidas treenida aju nii, et ennast tervislikuma toiduga premeeritakse. Lisaks on toodud ka paar soovitust, kuidas suvel magusaga mitte liiale minna.

Suvi ja jäätis käivad tihti käsikäes. Peale külma jäätist rannas leitakse kõhus ruumi ka teise või isegi kolmanda jaoks. Halb asi selle juures on aga see, et toitainevaene toit, mis on sageli kaloririkas, vähendab isu tervislikuma ja toitainerikkama toidu järele ning võib põhjustada soovimatut kaalutõusu. Sageli põhjendatakse kiusatusele järeleandmist ka tahtejõu puudusega. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708